fredag 26 september 2008

Korvens två ändar.

Men en New York-vistelse har bara en. Då var äventyret slut för den här gången. Det kan bli svårt att summera eftersom Kulturfascisten just nu befinner sig i ett rejält berusat stadie på JFK Airport strax utanför New York City. Planet är naturligtvis försenat och de "hoppas" att jag skall hinna med mitt transferflyg från London till Stockholm. Den som ser får leva helt enkelt.

Vad har hänt de senaste dagarna då? Inte så mycket att berätta faktiskt. Kulturfascisten höll på att få bögstryk ute i Brooklyn men dagen slutade tillslut med att han åt veganmat på ett pittoreskt litet café vid Bedford Avenue.
Victor var ett trevligt tillskott till den annars sjukt lama skara som har befolkat Kulturfascistens rum den senaste veckan. Det tyska paret som går och lägger sig klockan nio varje kväll med varsin John Grisham-bok (som bara det framkallar lätt illamående) har inte så mycket att komma med när det gäller de kommunikativa gränserna Kulturfascisten så gärna vill korsa under resor. Alex är ryss och har stora jeans och sjukt små T-shirts och köpte blottar-rockar på Sean John-butiken på 5th Ave som kostar typ 10 lax. Även han blev tydligen förbisedd när det kom till de språkliga gåvorna då han inte säger ett jävla ord. Men åter till Vic. Vic är från början från Puerto Rico men residerar sen många år tillbaka i Florida. Där har han studerat ekonomi och är nu i New York för ett antal dagar trainee-utbildning för att sedan få ett sjukt välpröjsat kneg någonstans på Wall Street. Dock med den finansiella kris som sveper över USA just nu och som även påverkar resten av världen undrade inte Kulturfascisten om det var sjukt fel tillfälle att starta upp inom branschen. Vic förklarade över en middag och några öl detaljerna för varför USA:s finansiella kommer vända och Kulturfascisten förstod säkerligen ca 0,6 % av det han förklarade men en jävla trevlig prick var det i alla fall.

Men nu är som sagt denna desillusionerande resa till staterna till ända. Kulturfascisten skulle vilja först och främst tacka mannen själv, gud för att han hållit honom vid liv i detta rap-spel. Sen vill vi även tacka Loka som faktiskt gjorde detta ekonomiskt hållbart. För det skall gudarna ha jevfligt klart för sig att det gör inte Kulturfascistens civila jobb.

Tack New York och vi ses säkert nästa år igen. Till er andra, vi återkommer väl hemma på svensk mark igen med mer rafflande upptåg inom Mångiskoncernen.

Nu skall Kulturfascisten dricka mer öl i baren. Peace in the middle east. And I'm out!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bedford Ave? Verb Cafe?