onsdag 17 september 2008

That's just how Kulturfascisten rolls!

Första riktiga dagen till ända. Jag hittade inte den gamla damens lilla sopphål i väggen ute i Queens. Jag åkte ta mig fan ut dit för att köpa frukt när allt kom om kring. Men goda nektariner var det.
Sen skulle jag även hitta den gömda sneaker-affären som inte heller hittades. Kulturfascisten tror att han kanske var lite väl kaxig denna gång i storstaden och sket i karta. "Kulturfascisten kan staden som sin egen bakficka" var tankegången. Men riktigt så gött skulle vi inte ha det tydligen. Själv skulle Kulturfascisten ut och käka på en italiensk restaurang ikväll men de slutade med öl och Doritos till kvällsmat istället.



Kulturfascisten skruvade faktiskt ihop en skate med dagen till ära. När han ändå var ute i Queens passade han på att smita förbi för att se om curb-spotet var kvar i livet och det var det.



(Vid vägen! En liten nätt ersättning från Adidas kanske vore på sin plats med tanke på de miljontals människor som läser den här bloggen. Who the fuck is Blondinbella?)

Just i skrivandets stund sitter Kulturfascisten nere i pingisrummet och super med ett gäng danskjävlar. Får se hur det går.

Kom ihåg! "Livet är inget för amatörer".

Inga kommentarer: