tisdag 23 september 2008

1 st Brooklyn banks, 1 st wallride, 1 st backside nollie flip & 1 st stukad fot.



Joråsatte. Pös iväg till ett av världens mest kända och klassiska spots genom tiderna idag. Brooklyn banks är ett sådant spot som platsar i vilken Thrasher "Epic spots-bok" när som helst. Här har trick, stilar och skateboardåkare utvecklats genom tiderna.

Kulturfascisten själv ville mest bara se om det existerar över huvud taget och begav sig alltså dit under måndagen. Existerar gör det i allra högsta grad. Dock var det inte så välbefolkat av skateboardåkare utan mer halvgangsters och en och annan knullpunkare som rökte gräs. Detta hindrade inte Kulturfascisten från att mysa till en
fyra och en halv minut lång session. Som rubriken skvallrar hanns det alltså med en backside nollie flip (med skrapande tail) och en wallride. Wallriden var fanimig inte helt lätt heller då det inte är av det enklaste att få tillräcklig fart då allt lutar en aning uppåt och tegelmarken är knöglig. Sen var det roliga slut då Kulturfascisten skulle försöka sig på samma trick frontside. Detta trick behärskar inte Kulturfascisten och kan därmed till synes anses varit ett rätt dåligt beslut. En rejäl snedvridning av foten satte därmed punkt för denna nostalgitripp i det urbana NYC-landskapet. Men men, det är kul att få ha varit en del av historien.





Kom ihåg! "Livet är inget för amatörer" och det är inte frontside wallrides heller.

Inga kommentarer: