torsdag 18 september 2008

Från drogrus till dimma.

Säga vad man vill om jänkarna. De må vara trångsynta och överlägsna samt rätt korkade generellt sett. Men en sak är de fantastiska med förutom att fritera mat. Det är deras fantastiska utbud av lagliga droger. Deras apotek är bara de en sprudlande kavalkad i färger innan man ens har satt i sig skiten. Hyllorna på ett pharmacy ser ut som Karamellkungenhyllan på Coop Forum. Kulturfascisten äntrade detta land med en rejäl förkylning och därmed införskaffade ett litet lager av diverse medel för bot. I ärlighetens namn har han inte blivit särskilt mycket bättre rent fysiskt sett. Men kvällarna blir destå roligare. De har ju fan ALLT! Kulturfascisten minns en svunnen tid när man behövde blandmissbruka receptbelagda insomningstabletter som t.ex Propavan med whiskey för att jämna ut dem båda trots den lilla triangeln (som jag fortfarande tror betydde något bra, som det gör för den homosexuella Teletubbien).

Visst man kanske inte kommer särskilt långt och blir ett med universum av röd Tylenol direkt. Men hostmedicinerna m.m är en helt annan sak. Det finns en bad boy som totaldäckar en och ger allt i omgivningen en lätt orange färg. Detta i en delikat mix av andra förkylningskurer och du har ditt eget blue hawaii som Christer Sjögren skulle skaldat. Dyrt är det inte heller, men framför allt är det lagligt. Det är inte konstigt att det här landet är så snedknullat med tanke på allt som med hjälp av en 20-dollarsedel kan bistå med. Om man sen tillsätter en gnutta av jänkarnas egna stoltheter som ett 6-pack ljummen hästpiss som Bud Lite eller dylikt är du i hamn.
De stiffa fransmännen som Kulturfascisten delar rum med verkar inte alls dela samma uppfattning. Tre dagar i rad har de gått på bio (så många roliga filmer har det inte kommit) när det vankas medicinering och lite finkultur-dvds på laptopen där i överslafen. Men så är de ekonomistuderande med. En av dem hade gått lös och skulle införskaffa allting som var riktigt "amerikanskt". Cowboyhattar och brist på självinsikt kanske du tänker då? Men nej, jag syftar på den enda kulturen dessa människor faktiskt har. Nämligen skräpmat och godis. Han hade laddat upp en friggin ICA-kasse med olika åderförkalkande ting. Allt från KFC till Skittles och Milkduds. Sen när han gick lös på sin påse Beef jerkey i sängen kände jag nästan det var min plikt att påminna honom om att fransoser "hatar" amerikanare likaväl som jänkarna hatar fransmännen. Det fick honom då inte att sluta stoppa i sig ena vansinnesprodukten efter den andra. "Men vänta nu" tänker du! Satt i Kulturfascisten alldeles nyss och lovordade den amerikanska utbudet av rus? Absolut, men man måste se skillnad på personlig utveckling av sinnet gentemot utveckling av magar och ådror. Nej medborgare, nu ger Kulturfascisten upp bostadsjakten och går upp till Amsterdam Avenue och inhandlar en en-liters Old English och öppnar sinnet inför vad morgondagen skulle kunna erbjuda. Funderar på att somna till Ulf Lundells "Jack" ikväll. Filmatiseringen då naturligtvis, inte boken. Jag låter hellre Göran Stangertz och Kjelle Bergqvist återskapa verket.

Tills nästa gång kamrater.

Kom ihåg att "Livet är inget för amatörer" och det är inte New York City heller.

Inga kommentarer: