söndag 14 september 2008

Don't call it a comeback!


Eller vadfan? Gör det. Kära vänner och ovänner. Efter en tids frånvaro på grund av tekniska bekymmer är vi alltså tillbaka på banan igen. Inte nog med det. I 2 veckors tid nu slår Kulturfascisten sig ur den babylonska skökans låsta kättingar och är med andra ord ledig. När man äntligen får lite tid över gör man självklart det enda rätta och drar iväg utsocknes. Därför beger sig nu Kulturfascisten över atlanten till den ämrikänske östkusten och New York City. Självklart kommer vi rapportera om de eskapader som kommer följa de närmaste veckorna. Med tanke på att Kulturfascisten åker ensam, utan boende eller speciellt stor budget kan det bli en och annan skröna att förtälla eder. Kommer Kulturfascisten sluta sina dagar i någon crack alley uppe i Harlem? Den som ser får leva helt enkelt. Att detta kan sluta illa har vi nog redan konstaterat.

Så mina vänner. Imorgon bär det av och som sagt, "Livet är inget för amatörer" och det är inte NYC heller. Vi hörs och syns!

Just det! Glöm för inte nu för bövfelen att du kan läsa Kulturfascistens snedvridna syn på tillvaron i tryck med. Transition Magazine (www.transition.se) är den blaska som lade det högsta budet och landade guldkontraktet med eder tillgivne.

Inga kommentarer: