fredag 19 december 2008

RECLAIM THE STREETS!

Bröder och systrar! Tiden har kommit att ta tillbaka de gator som rättmätigt tillhör oss. För länge har vi blivit hunsade på våra egna gator och torg. Det är dags att stå upp mot förtrycket. Vi måste förena oss i kampen mot den gatudiktatur som nu råder i vårt samhälle.



Jag talar naturligtvis om barnvagnsnazisterna! Denna förtryckarstat som gör våra gator osäkra och helt utan hänsyn rent regelvidrigt bokstavligt talat kör över oss vanligt gräsrotsfolk. Dessa desillusionerade kreatur har likt en sydamerikansk diktatur tagit över gatorna utan ett uns av demokratisk inblandning. En och en, på led ellre i stora folksamlingar ränner de planlöst omkring och siktar gärna in sig på unga laglydiga medborgare. Regler och lagar tillbordas icke för dessa samhällets bulldozers. Samveteslöst krossar de allt i sin väg eller nöjer sig med att endast sinka den hårt strevande arbetaren i dennes försök att ta sig till jobbet.
Vad får er att tro att ni har rätt till fullkomlig vett & etiketts-anarki när det kommer till det offentliga rummet? Är det en medveten strategisk komplott eller är är ni bara av naturen rent onda i samma anda som Kants teorier?
Vad är ni ute efter?

Likt de klassiska bilderna av den ensamme mannen på Himmelska fridens torg som trotsar regimens pansarvagnar tänker jag nu ställa mig mot förtrycket en gång för alla. Ni är en belastning och era parasiter till barn kommer med största säkerhet vara en belastning för samhället inom bara några få år med tanke på den fostran de kommer erhålla från dessa föräldrar.
Kommunalpolitiker avsätter stora summor av skattebetalarnas pengar på förbud och skyltar angående skateboardåkning på Sveriges gator och torg. När skall dessa insatser även gälla det verkliga problemet frågar Kulturfascisten sig?
Vi kräver omedelbar reaktion från regeringen. Reinfeldt, gör ett sista rosslande andetag och gör en insats för att rädda din allians ansikte genom att göra något för dina medmänniskor.
Inför ett strikt utegångsförbud för barnvagnar efter klockan 12 om dagarna. Under dessa tider får ej heller mer än ett ekipage vistas bredvid varandra där utrymme inte ges. Söndag är undantaget utegångsförbud. Då kan de få förpesta och decimera gatutrymmet bäst fan de vill.

Som sagt! Våga stå upp mot förtrycket! Det är dags att ta tillbaka våra gator och göra dem trygga igen. RECLAIM THE STREETS!

Inga kommentarer: