onsdag 30 juli 2008

Falus

Helvete! Precis när Kulturfascisten tänkte dra igång med uppdateringarna på allvar så råkar han ut för datahaveri. Som bekant är datorn en väsentlig del av själva bloggandet därav har det var lite kasst med godbitar. men vi får göra det bästa av det genom att smygblogga på lunchraster.

Falus är/var ett klädmärke som startades i Barcelona någon gång under 2002 av två holländare vid namn Edward Cook och Yannick Kalaydjian. Namnet "Falus" kom till som en hybrid mellan orden fallos och failure. De första Falusgrafikerna bestod av sprayade stencilbilder från spanska porrtidningar och gjorde naturligtvis genast succé. De högtflygande planerna lades tyvärr på is men dock hann det komma en briljant promovideo som när den gjorde entré på nätet spreds som en löpeld och ingen kunde ifrågasätta dess genialitet och briljans. En hel del bekanta ansikten dyker upp under filmens gång så håll utkik efter just din favorit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han där i början, tysken,
han är typ legend i rockbaren på
NÖJESFABRIKEN, stand up!!

Anonym sa...

German? Denne gigant bland män är uppenbart bragd till världen av ett belgiskt sköte. Låtom eder icke föras bakom skynket, ty denne mans nationalitet har liksom den magnifike svensk Tycho Brahe genom åratal av konspirationer förvrängts samt förvanskats på ett djävulusiskt vis.