tisdag 8 juli 2008

Jefvla redigeringsprogram!

Här hade Kulturfascisten tänkt blidka pöbeln och lagt upp del två av "Inga hammers med Ingelhammars" men på grund av ett redigeringsprogram han inte förstår sig på blir det lite försenat. Här följer några fler saker som Kulturfascisten inte förstår sig på:





*Snygga fruntimmer med pojkvänner som har fula skor. Sen när i helvete blev det insidan som räknades helt plötsligt? Var fanns den mentaliteten när Kulturfascisten gick runt och var en hyvens kille men inte hade råd att kitta upp sig med all fly gear och därmed gick runt med rejält fylld säck hela tiden?

*Folk med barnvagnar. VEM har bestämt att när man får barn får man automatiskt diplomatisk immunitet? Att så totalt utan hänsyn till andra medmänniskor ignorera alla andras behov och framförallt framkommlighet är en rejäl vagel i vårt samhällsöga.

*Longboards. Jag förstår de som vill kötta nedför högdalstoppen men helt seriöst? Varför köpa något som bara används som sittplats i Rålis. Under mina dagar har jag fått höra de mest horribla frågor och konstateringar om dessa. Folk vill ha "en kort för att den är lättare att bära med sig ". Sen de som vill ha ett "transportmedel". Köp en cykel för bövfelen?! Den kan ni ju åtminstone åka på. Klassikern måste nog vara han som undrade om vad de "korta longboardsen" var bra till" pekandes på en Bellowsbräda. Hur kan longboards ha blivit rådande norm för brädkultur?

*Folk i tunnelbanan som av någon outgrundlig anledning måste gå in i vagnen INNAN avstigande har kommit av. Tror ni inte att de som är på väg ut ur vagnen har mer brådis än vad du har in i den? Pulver!







*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja fy för longboards!
Och så pushar dom mongo också! haha

Anonym sa...

Vanligare är att snygga snubbar har fula brudar. Och det suger, för då måste de brudarna ha en kickass personlighet. Och sånt är svårare att slå än utseende. Fan.