onsdag 11 februari 2009

Makin paper (on the web)!






Transition har haft den goda smaken att börja publicera Kulturfascistens tidiga alster från tidningen på deras hemsida. Antingen uppskattas äntligen dennes rabblande om få och fä eller så har de bara en riktig torrperiod på webbpublikationer helt enkelt. Huruvida fallet än må vara så finns i alla fall 2 kåserier uppe. Den ena är Kulturfascistens första inhopp i pappersformatet. Efter att ha sålt bloggen till denna mediamagnat för en starköl på Berns (Kulturfascisten har alltid haft karaktär) erbjöds alltså Kulturfascisten till mångens förvåning en egen sida i annars en ganska kvalitetskrävande publikation. Om de bara hade vetat vad de gav sig in på. Den andra är ett rafflande äventyr från New York City's hårda tillvaro på en bakgata i Brooklyn.

Kulturfascistens debut i pappersformat

Kulturfascisten & kulturkrocken - A Bronx (Brooklyn) Tale

För mer exklusiv Kulturfascisten i tidningsform, gå till din lokala kiosk och inhandla senaste utgåvan där du kan läsa om "Kulturfascisten och åldern".

Håll till godo medborgare.

Till helgen beger sig Kulturfascisten till syndens näste, mer bekant som Örebro och Millencolin Open. Så om du skall dit, tänk då på beteendet då ALLT smarrigt och osmarrigt du gör under helgen kan och kommer hamna här på sidan. Vi lovar fullständig rapportering.

Tills dess, kom ihåg att livet är inget för amatörer och det är inte Örebronx heller.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ännu en uppe idag + ytterligare en i morgon. En följetång i fyra delar på fyra dagar.