fredag 6 februari 2009

Tillbaka på banan men av vagnen.

Nu var det länge sedan vi hade några uppdateringar här. De få lediga stunder som Kulturfascisten har haft har tillbringats med att dämpa vinterångesten med berusning. Plus har det 2:a mobila bredbandet i rad börjat krångla.

Då inget av riktigt värde egentligen har hänt så slentrianbloggar vi ett sköjigt youtube-klipp här i sann lättja. Var på Berns och lyssnade på RJD2 igår och hade en riktigt trevlig kväll. Den slutade runt 5-snåret med en utskällning av en nattbusschaufför som inte ville ha en Kulturfascist sovandes på ändhållplatsen ute i obygden. Efter hot om utslängning lyckades vi ändå hitta tillbaka till varandra med lite mutor i form av snus och musikprat.
Men innan kvällen började besöktes min gamle kamrat Hands för lite värmning och uppspelning av ny musik som knåpats ihop av den flitige beatmakaren. Men det var faktiskt inte smakproven på nya ofärdiga låtar som fångade det största intresset. Det var ett fantastiskt klipp med Bert & Ernie från Sesame Street och deras cover på MOP's banger "Ante up" som kanske är lastgammal men sjukt kul så vi ville dela med oss av den.



Perfekt för fredagskvällen.

Inga kommentarer: