onsdag 22 oktober 2008

Best of bloggsommaren 2008



Höstmörkret och kylan är ett faktum. Sommaren är blott en förnimmelse långt bak i våra sinnen som ett bekant ansikte vi inte riktigt kan placera. Borta är ljumma dagar med folköl och kvällssessions i Humlan eller valfritt lokalt spot. Nu väntar trånga inomhushallar med entréavgift, asbestbefläckade garage och ett helvete på jorden vi kallar vinter. Dock är helvetet enligt utsago åtminstone varmt.

Så hur skall vi gå tillväga för att inte ta till drastiska medel som vintern tillför vare sig det är psykotiska tendenser, rista in "Kent" i armen med slöa rakblad eller överkonsumtion av alkohol?
Jo medborgare, vi skall minnas och glädjas. Istället för att förtränga en svunnen tid för att glömma sorgen och lindra smärtan över värmen och glädjens frånvaro skall vi ta tillvara på det som varit medan vi blickar framåt mot nästa. Därför har Kulturfascisten lite snabbt knåpat ihop bloggsommarens godbitar i en liten filmsnutt. Vissa saker har visats för allmänheten, vissa inte. Istället för att klaga över dålig kvalitet och bortfallet skateljud tycker jag istället vi skall njuta, kontemplera och minnas den svenska skatesommaren för vad den är.

Medverkar gör bland andra: Joel Svärd, Mika & Joakim Edin, Love Eneroth, Bröderna Ingelhammar, Jerry Svensson och Lewis Marnell.

Håll till godo. Best of bloggsommaren 2008.

Inga kommentarer: