måndag 30 juni 2008

Kulturfascisten & sexualiteten.

Som ni kanske har förstått så begränsar sig inte kulturfascisten sig på något sätt till endast brädrelaterade grubblerier. Detta är en brunn av tankar och funderingar som du som läsare kanske inte riktigt kan begripa eller rent av finner stötande men ändå kan släcka din törst i.

Det kommer en tid i en ung pojkes (och flickas) liv då saker och ting vänds upp och ned. Det är dagen då denne blir medveten om det motsatta könet. Den tes som följer föddes under en helt vanlig dag på Kulturfascistens arbetsplats. Ett klädesplagg med motivet av en grönfärgad amazonkvinna med svans tryckt på tyg som skulle kunna liknas fjäll fick Kulturfascistens springande tankar och fantasi att tänka på den gamla tv-serien "V". "V" var en science fiction-serie som visades i Sveriges Television 1986. Den handlade om ett gäng utomjordingar som försökte ta över jorden (skräll). Jane Badler hette en skådespelerska vars rollfigur Diana var en av de ledande. När kulturfascistens ögon mötte denna vilt främmande kvinna hände något som han aldrig varit med om eller kände till. Det kittlade till lite i pungen när han såg det han annars bara trott var en vanlig vuxen på televisionen. Känslan var lika skrämmande som spännande och framförallt helt ny för Kulturfascisten. Då denna känsla just var lite spännande valde han att även nästa vecka slå på TV:n i hopp om att uppleva den igen (det är så narkomaner blir till för övrigt). Jo då, där var hon och så även känslan. Men! Så sker det som antagligen ligger till grund för det som senare i livet orsakat så mycket konstigheter och problem för Kulturfascisten. Helt plötsligt drar drömkvinnan iklädd ett korvskinn som visade mer än man då sett ens på badhuset, upp en stackars råtta som hon sväljer hel med välbehag och ett obehagligt leende på läpparna. Som om inte det vore nog så drar tokfan av sig SKINNET och blottar sitt riktiga jag. En jävla ödla med mord i blicken och huggtänder?!! Behöver jag nämna att den nya spännande känslan snabbt raderades och ersattes av en mer välbekant, nämligen skräck och fasa.

Så här i efterhand anser kulturfascisten att det inte är konstigt att man får sjukt snedvriden syn på sexualitet och utvecklar en stor rädsla för kvinnor och framför allt relationer. Samhället har under flera år beskyllt det ännu ganska unga (så sett) mediet televisionen för att korrumpera barn och ungdomars små oförstörda sinnen vare sig det handlar om W.A.S.P-låtar eller karatesparkar och i viss mån kan jag hålla med moralkärringarna ibland.

Inga kommentarer: